Hondentoilettage Wetteren

Vachtcorrectie

Veel honden komen bij ons binnen, omdat ze in het verleden verkeerd zijn verzorgd. Wanneer je geen rekening houdt met de vachtsoort van een hond tijdens het wassen, trimmen, knippen, kammen, … kunnen er ernstige complicaties optreden.

  • Allergieën
  • Haaruitval
  • Jeuk
  • Wondjes

In dat geval voeren we een vachtcorrectie uit, om de kwaliteit van de vacht weer op peil te brengen.

Preventieve vachtverzorging

Natuurlijk bieden wij ook periodieke vachtverzorging aan. In dat geval doen we eerder aan preventieve vachtverzorging en algemene verzorging om bovenstaande complicaties te voorkomen.

Respect voor de vacht

Wij respecteren elke vachtsoort en stellen de correcte behandeling in. Elektrisch trimmen van een hondenvacht is enkel toegewezen bij de knipvachten. Wij wassen, plukken, trimmen en knippen daarom elke hond met de hand.

Dat is essentieel om de vachtsoort te respecteren en kwalitatieve hondenverzorging aan te bieden. Wil je graag weten tot welke vachtsoort jouw hond behoort en hoe we ze verzorgen? Neem snel een kijkje in onze tabel over vachtsoorten.

Ben je op zoek naar een veilig en comfortabel verblijf voor je viervoeter tijdens je vakantie? Lees dan snel meer over ons hondenpension.

Wij voorzien ook professionele, interne hondentrainingen op maat voor gedragsverandering en gehoorzaamheid.

 

Zet je hond met een gerust hart bij ons af