Ruimte en vrije uitloop

In tegenstelling tot andere pensions geloven wij sterk in het samenzetten van honden in grote ruimtes, zoals speelweides. Zo hebben we er vijf. Zo’n manier van werken vergt echter enorm veel skill en feeling. Niet elke hond is immers hetzelfde. Vandaar dat we niet elke hond hetzelfde behandelen.

“Maar mijn hond wordt agressief in het bijzijn van andere honden”

Veel eigenaars denken dat, zijn daarvan overtuigd. Toch zien we na grondige monitoring bij andere honden en mits gedragstraining, dat de hond hier perfect toe in staat is. Ons doel is om de hond hond te laten zijn en hoe kan dat beter dan samen met zijn soortgenoten? Bij honden die problemen hebben met het sociaal zijn stellen we natuurlijk een aangepast schema op. Slapen doen de hondjes graag in onze binnenkennels , waar ze ook overdag tot rust kunnen komen, als ze dat willen.

Tenzij een hond na analyse een totaal andere dagindeling nodig heeft (oude hond, revalidatie, …), gaan de honden bij ons zo veel mogelijk buiten. Dit is ook afhankelijk van de temperaturen en het weer.

Training en verzorging

Tijdens hun verblijf kunnen de hondjes ook loopbandtrainingen volgen. Daarnaast zullen wij gedrag ook steeds corrigeren en proberen aan te passen. Wij kunnen je hond ook helpen met afvallen en revalideren. Lees meer over onze honden- en loopbandtrainingen of contacteer ons voor meer informatie over een integratie training/verblijf voor jouw hond.

Indien de eigenaar dit wenst kan de hond nog een korte toilettage doorlopen: wassen en trimmen. We houden daarbij altijd rekening met de vachtsoort. Lees meer over ons trimsalon

Afspraken

 • Dag van aankomst & vertrek worden beide aangerekend als een volledige dag.
 • Uw hond kan gebracht worden van maandag tot zaterdag in de voormiddag tussen 10u30 en 11u30.
 • Het ophalen van de hond kan van maandag tot zaterdag in de voormiddag tussen 10u30 en 11u30
  en van maandag tot vrijdag ‘s avonds tussen 17 en 18uur.  Vanaf september 2019 kan je u hond ophalen van maandag tot vrijdag ‘ s avonds tussen 17u en 18u en niet meer tussen 20u30 en 21uur.
 • Voeding zit in de prijs inbegrepen , wij werken met Faunus dogfood ( koudgeperste korrel )  en zijn er ook verdeler van. Eigen voeding kan steeds mee gebracht worden wanneer men dit wenst.
 • Mand, kussen of deken mogen meegebracht worden, zodat de hond zijn eigen geur en spullen herkend en zich zo veilig en rustig voelt.
 • Graag op zondag en feestdagen uw hond niet brengen of afhalen.
 • Graag de verblijfsovereenkomst invullen en doorsturen of afdrukken, thuis invullen en meebrengen naar het pension.
 • VOOR RESERVATIES VRAGEN WIJ STEEDS TELEFONISCH CONTACT OP TE NEMEN, ZO ZIJN WE ZEKER DAT WE GEEN FOUTEN MAKEN.

Belangrijk!

 • De jaarlijkse standaardvaccinaties + kennelhoestvaccinatie moeten geldig zijn en blijven tijdens het verblijf. Deze dienen ook minimum 1 week voor het verblijf in order gebracht te worden.
 • Het Europees paspoort van de hond blijft in het pension tijdens het verblijf, ook bij dagopvang
 • De hond moet max 1 maand vóór het verblijf ontwormd worden en preventief/correct behandeld zijn tegen vlooien.
 • Niet-gesteriliseerde teven mogen niet loops worden tijdens het verblijf, raadpleeg tijdig uw dierenarts. Hormonale veranderingen bij honden kunnen heel wat onrust veroorzaken binnen de roedel!
 • Er worden enkel gecastreerde of chemisch gecastreerde reuen toegelaten! ( Datum van chemische castratie dient ingevuld te worden in het boekje door de dierenarts )
 • Indien de hond gebracht of opgehaald wordt buiten de afgesproken uren zal er een supplement van 35,00 euro aangerekend worden.
 • Wij staan echter ook niet in voor het vernielen van kussens of manden. Wanneer u hond geregeld dingen kapot bijt worden er dus beter geen waardevolle spullen meegegeven.
 • De honden kunnen ook tijdens hun verbijf hier getoiletteerd worden. Graag vragen wij wel een paar weken op voorhand via telefonisch contact een afspraak vast te leggen aangezien wij met wachttijden van 4 weken zitten in de hondentoilettage.

Tarieven

Opvangvorm 1 

Hondenopvang met toegang tot de speelweides en zwembad ( geen begeleiding ) , zonder wandelingen.

20 euro per dag per hond

Opvangvorm 2

Hondenopvang + dagelijkse wandelingen.

23 euro per dag per hond

Opvangvorm 3

Hondenopvang + dagelijkse wandelingen + begeleiding van het gedrag.

26 euro per dag per hond

Opvangvorm 4

Hondenopvang + dagelijkse wandelingen + begeleiding van het gedrag + loopbandtraining en begeleiding in het zwembad.

extra filmpjes van u hond op onze fb pagina.

30 euro per dag per hond

 

SNACKPAKKETTEN KUNNEN BIJ ONS AANGEKOCHT WORDEN OM U HOND TE VOORZIEN VAN KAUWMATERIAAL TIJDENS ZIJN VERBLIJF.

GROTE HONDEN : 18 EURO 

KLEINE HONDEN : 12 EURO

 

Supplement die bij elke opvangvorm kan genomen worden ( behalve bij opvangvorm 4 ):

Loopband en zwemtraining :  5 euro per dag extra

 

kortingen op elke soort vorm van opvang.

Korting vanaf 2de hond van hetzelfde gezin:

 • Gezamenlijk in 1 hok = 50 %
 • Elk hun eigen hok = 25 %

 

Dagopvang = (Zonder overnachting)
15 euro per dag per hond ( zonder wandeling )

17 euro per dag per hond ( met wandeling )

Download hier alvast je verblijfsovereenkomst, vul ze in en stuur ze ons door voor een vlotte opstart van het verblijf.

 

Volg je hond op Facebook

Veel baasjes vinden het verschrikkelijk hun viervoeter te moeten missen, of zijn sceptisch over het comfort en de kwaliteit van het verblijf. Wij filmen daarom dagelijks je hond tijdens wandelingen, speciale momenten, trainingen, … Die video’s kan je persoonlijk bekijken via Facebook. Zo kan je weer zorgeloos van je vakantiedag genieten. Contacteer ons voor meer informatie

Vertrek met een gerust hart op vakantie